Didim
KSM härkätie2018

Tehdään lehteä yhdessä

Somero-lehti osallistui  Paikallislehti 2015 -kilpailuun kaksi kertaa viikossa ilmestyvien lehtien sarjassa. Sarjaan osallistui yhteensä 29 lehteä. Tarkkaa sijoitusta emme tiedä, koska emme yltäneet palkittujen joukkoon.
Saimme kuitenkin arvostelun ja palautetta, josta ottaa onkeensa.
Yleisesti todettiin, että Somero-lehti on lukijaa palveleva lehti, joka ilmentää paikallisuuden ideaa runsailla henkilöjutuilla. Paikalliset ihmiset ovat keskipisteenä niin systeemimaailmaa kuin elinkeinoelämää ja elämismaailmaa käsittelevissä jutuissa.
Elinkeinoelämää käsitellään paikallisten yrittäjien näkökulmasta, ja sen vuoksi aiheet ovat aidosti paikallisia. Myös elämismaailma huomioi paikalliset ihmiset kertomalla seudun tapahtumista monipuolisesti.
Lehden taitto on selkeää ja pääosin tasapainoista.
Kritiikkiä saimme muun muassa siitä, että jutuissa on usein vain yksi haastateltava, jolloin teksteihin ei rakennu keskustelua eikä useampia näkökulmia.
Kilpailunumeroa arvostellut raati ehdotti myös, että tiivistämisellä saisi juttuihin lisää ryhtiä, samoin kärjen hiomisella.
Asiantuntijoiden arvosteluja on aina mielenkiintoista kuulla. Tärkein mielipide meille on kuitenkin se, mitä te lukijat Somero-lehdestä ajattelette. Siitä saamme valitettavan vähän palautetta. Otamme hyvin mielellämme vastaan mielipiteitä, vinkkejä ehdotuksia ja kritiikkiä. Tehdään lehteä yhdessä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry