Didim
KSM härkätie2018

Terhin talli on paras

 

Ronja Koivisto ja Kiti Terhin tallilla.

Ronja Koivisto ja Kiti Terhin tallilla.

Terhin talli on valittu tuntiratsastajien mestaruuksien perusteella Lounais-Suomen parhaaksi ratsastuskouluksi. Perusteena on muun muassa tallin oppilaiden hyvä menestys alueen SRL:n hyväksymien ratsastuskoulujen ja harrastetallien kesken käydyissä kilpailuissa.

Lue lisää 13.11.2015  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry