Didim
KSM härkätie2018

1985: Kodinkonehuolto avasi Somerolla

Tiistai, 17. joulukuuta 1985

Virallisesti yrityksen nimi on Kodinkonehuolto P. Salonen& k:ni. Kumppani. Salosen Sinikka vaimo hoitelee kirjanpitoa sekä päivystystä niinä aikoina jolloin isäntä kiertelee asiakaskäynneillä.
-Aamupäivät työskentelen täällä liikkeessä, iltapäivät menevät sitten asiakaskäynteihin. Toimintalueena on pääasiallisesti Somero ja Salon seutu, kertoo Pertti Salonen.

Salosen valttina kodinkonealalla on vankka kokemus. Hän on ollut ammatissaan jo parin vuosikymmenen ajan, josta viimeisen vuoden yksityisyrittäjänä Salossa. Kaupungissa kilpailu asiakkaista oli kuitenkin sen verran kovaa, että sai Salosen muuttamaan liikkeensä paremmalle markkina-alueelle.

Somerolla hänen palvelunsa onkin otettu kiitollisena vastaan, sillä vastaavaa palvelumuotoa ei täältä ole aiemmin löytynyt. Liikkeensä tiloja Salonen pitää tarkoitukseen sopivina. Hieman syrjäinen sijaintikaan tuskin kauaa on haittana, kunhan paikka tulee ihmisille tutuksi.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry