Didim
KSM härkätie2018

Ihan erilaista elämää kuin Helsingissä

 

koromat

Raili ja Johannes Koroman Someron kodin ikkunoista näkyy järvi ja sumua. On hiljaista ja juuri sopivasti tilaa ajatuksille.
– Vietämme täällä ihan erilaista elämää kuin Helsingissä. Siellä olemme joka päivä menossa, on paljon tehtävää ja järjestettävää, Johannes Koroma sanoo.
Sekä Johannes että Raili Koromalla on takanaan pitkä ura, Johannes Koromalla Teollisuuden ja Työnantajain Keskusliiton toimitusjohtajana ja Uuden Suomen pitkäaikaisena päätoimittajana, Raili Koromalla Suomen Gastronomien seuran puheenjohtajana, ruokakirjailijana sekä Käpylän kuntoutuskeskuksen johtavana sosiaalityöntekijänä.
Vauhtia elämässä riittää yhä.
Kummaltakin on äskettäin ilmestynyt uusi kirja. Toinen pureutuu suomalaiseen ruokakulttuuriin, toinen talouspolitiikkaan.
Ei ole sattumaa, että kirjat syntyivät Somerolla, keltaisessa talossa järven rannalla.

Lue lisää 18.12.2015 lehdestä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry