Didim
KSM härkätie2018

Joulu on taas

Joulu on taas, joulu on taas, kattilat täynnä puuroo todetaan laulussa. Suomalaiset eivät näe nälkää, vaikka monet tiukoilla ovatkin. Puuro, tuo terveysruoka, maukas päivän aukaisija pitää pitkään nälän loitolla. Puuro on tiukkojen aikojen syötävää. Kattilat porisemaan.
Ja hyvä, lämmin, hellä on mieli jokaisen… Kulunutta vuotta on leimannut kummallinen kärttyisyys, pahansuopaisuus, pessimismi ja asioiden keskeneräisyys. Valmista ei saada aikaiseksi. Mielen tasapainoa on vaikea löytää vellovassa tilassa.
En etsi valtaa, loistoa, en kaipaa kultaakaan, mä pyydän taivaan valoa ja rauhaa päälle maan. Sota, rasismi ja väkivaltaisuus ovat liki. Pakolaisia tulvii Eurooppaan. Pitää auttaa, ratkaista riitoja väkivallatta, muttei olla tyhmä.
Luo köyhän niin kuin rikkahan saa, joulu ihana! Pimeytehen maailman tuo taivaan valoa! Jokaisella on oikeus olla rauhassa, uskoi, mihin tahansa. Kun ei ole uhkaa ja vieressä läheiset, rauha laskeutuu sydämeen.
Oi, jospa ihmisellä ois joulu ainainen!Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry