Didim
KSM härkätie2018

Juhlitaan turvallisesti

Uudenvuoden kohokohtaan ilotulitukseen kannattaa osallistua juhlamielellä, mutta turvallisuus muistaen.
Katsojankin kannattaa varustautua suojalasein. Viime vuodenvaihteessa 17 ihmistä sai silmävamman ilotulitteista. Neljä heistä vammautui katsoessaan ilotulitusta. Yhdelläkään ei ollut suojalaseja.
Tyypillisimmin katsoja saa silmävamman, kun raketti kimpoaa vahingossa yleisön suuntaan tai ammutun raketin kappaleita putoaa katsojien päälle.
Silmävammoja voi tehokkaasti estää suojalaseilla. Parhaita ovat lasit, jotka suojaavat silmää sivusta ja alapuolelta.
Silmävammojen määrä on vähentynyt, kun ilotulitteita koskeva uusi lainsäädäntö tuli voimaan 2010, ja suojalasien käytöstä tuli ilotulitteiden ampujalle pakollista.
Viime vuonna silmävammoja tuli kuitenkin edellisiä vuosia enemmän.

Hyvää ja turvallista
uutta vuotta!Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry