Didim
KSM härkätie2018

Monosen kunniaksi tanssit

Oman Tien Kulkijoiden tansseissa Teeriharjulla esiintyvät sisarukset Kaija Nummenpää ja Kari Santakangas. Lisää heidän muistoistaan säveltäjä Unto Monosesta, isästään Lasse Santakankaasta ja omasta laulajan ja soittajan taipaleestaan Somero-lehden tiistain 22.12. numerossa.

Säveltäjä Unto Monosen syntymästä tuli lokakuussa kuluneeksi 85 vuotta.
Oman Tien Kulkijat järjestää Monosen kunniaksi ja joululahjaksi hyväntekeväisyystanssit sunnuntaina 27.12. Teeriharjulla.
Unto Monosen yhtyeen kantava voima oli hanuristi Lasse Santakangas (1927–2009). Hänen lapsensa Kari Santakangas ja Kaija Nummenpää astuvat lavalle kaiken kansan tansseissa. Kari soittaa harmonikkaa ja Kaija laulaa. Kaijan poika, Tero Nummenpää ottaa palikat käteen ja ryhtyy soittamaan rumpuja.

Lue Somero-lehdestä Kaija Nummenpään ja Kari Santakankaan muistoja isästään Lasse Santakankaasta ja säveltäjä Unto Monosesta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry