Didim
KSM härkätie2018

Raisiossa on maakunnan kaunein kuusi – Somero jäi hännän huipuksi

Raision kuusi vei ylivoimaisen voiton Maakunnan kaunein kuusi -äänestyksessä. Raision puu sai 43 prosenttia annetuista äänistä.
Voittajakuusi on noin 15,5 metriä pitkä. Raision kaupungin tiedotteen mukaan kuusen osalta on ”tänä vuonna panostettu kauneuteen, ei välttämättä niinkään sen kokoon”.
Raision kuusi oli alunperin istutettu Kuninkojalle, mutta se siirrettiin noin metrin mittaisena Raision Krookilaan. Sieltä kuusi kaadettiin Raision viralliseksi joulupuuksi.
Toiseksi kilpailussa tuli Uudenkaupungin kuusi. Se sai lähes 20 prosenttia äänistä. Kolmanneksi tullut Turun kuusi keräsi 14 prosenttia äänistä.

Someron kuusi ei päässyt kisassa loistamaan, sillä tuloksena oli sijoitus listan lopussa. Someron kuusi sai vain parikymmentä ääntä. 

7.12. alkaneessa kilpailussa annettiin kaikkiaan lähes 3 200 ääntä. Kauneinta kuusta äänestettiin verkkosivuilla tai postikortilla.
Maakunnan kaunein kuusi -kisassa ehdokkaina olivat viralliset kuuset Turusta, Raisiosta, Kaarinasta, Salosta, Uudestakaupungista, Somerolta, Loimaalta, Paimiosta, Kyröstä, Laitilasta ja Liedosta.

Tulokset:
1. Raisio
2. Uusikaupunki
3. Turku
4. Loimaa
5. Paimio
6. Salo
7. Kaarina
8. Kyrö
9. Laitila
10. Lieto
11. Somero

Äänestäneiden kesken arvottiin palkintona yhdeksän joulukuusta. Kuuset toimittaa TS-Yhtymän kanssa yhteistyössä kotiovelle asti mynämäkeläinen Kuusikotiin.fi.
Kuusien voittajaksi arvottiin: Milla Vainio, Turku, Keijo Mäkinen, Laitila, Lea Kuusisto, Lieto, Teuvo Ihanamäki, Raisio, Kari Jokinen, Piikkiö, Jutta Satola, Salo, Jaakko Laine, Uusikaupunki, Outi Jokinen, Loimaa ja Tiina Kaisla, Paimio.
Kilpailun järjestivät Turun Sanomat, Salon Seudun Sanomat, Kunnallislehti, Kaarina-lehti, Laitilan Sanomat, Uudenkaupungin Sanomat, Auranmaan Viikkolehti, Loimaan Lehti ja Somero-lehti.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry