Didim
KSM härkätie2018

Veronpalautukset kiertoon

Ensi torstaina noin 3,5 miljoonaa suomalaista saa yhteensä yli kaksi miljardia euroa veronpalautuksina tileilleen.
Suomalaisen Työn Liitto tutki mielipiteitämme siitä, pitäisikö veronpalautuksia saavien käyttää rahansa suomalaisen työn tukemiseen ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluja. Yli puolet, 65 prosenttia oli sitä mieltä että pitäisi. Vain 14 prosenttia vastasi ei, ja loput eivät osanneet sanoa kantaansa.
Veronpalautukset, itsenäisyyspäivä ja jouluun valmistautuminen ovat kaikki erinomaisia tilaisuuksia laittaa hyvä kiertämään. Ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluita voi vaikuttaa suoraan suomalaisten työllisyyteen.
Itsenäisyyspäivän alla, perjantaina 4. joulukuuta Suomessa vietetään ensimmäistä kertaa Osta työtä Suomeen -päivää. Joulukuun ensimmäinen perjantai muistuttaa, että kuluttajilla on kotimaan työllisyyteen vaikuttavaa valtaa: päivän aikana ostetaan työtä Suomeen.
Jokainen voi omilla kulutusvalinnoillaan tukea suoraan oman alueensa työllisyyttä suosimalla paikallisia, lähialueen yrittäjiä ja ostamalla paikallisia palveluita sekä lähituotteita. Jos jokainen suomalainen kuluttaisi kuukausittain kymmenenkin euroa enemmän kotimaisiin tuotteisiin tai palveluihin, luotaisiin Suomeen vuositasolla jo 10 000 uutta työpaikkaa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry