Didim
KSM härkätie2018

15 000 ruumiinavausta tehnyt mies

 

Ari Rinne Turun palvelutalossa

Ari Rinne Turun palvelutalossa

Somero-lehden erikoishaastattelussa on patologian ja oikeuslääketieteen emeritusprofessori Ari Rinne. Hän on toiminut 25 vuotta lääketieteellisen biologian professorina Tromssan yliopistossa ja ollut Oulun yliopiston oikeuslääketieteen professori.
Rinne löysi NCPI-proteiinin vuonna 1978 ja valittiin vuoden keksijä 2002.

Lue lisää 8.1.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry