Didim
KSM härkätie2018

Huomenna ilmoittaudutaan kursseille

 

Somero-opiston kevään kurssitarjotin sisältää uutuuksia, kuten visuaalista pelinkehitystä ja matematiikkaa pienten lasten vanhemmille.
3–8-vuotiaiden lasten vanhemmille suunnattu kurssi antaa eväitä lapsensa matemaattis-loogisen osaamisen tukemiseen. Helmikuussa järjestettävän Matematiikkaa pienten lasten vanhemmille -kurssin tavoitteena on ohjata vanhempia huomaamaan matematiikka lapsen arjessa ja tutussa ympäristössä. Opettajana on lehtori Juha-Matti Vuorio.
– Koodaus tulee kovaa vauhtia kouluihin. Somero-opisto tarjoaa tulevana keväänä koululaisille suunnatun Visuaalinen peliohjelmointi -kurssin, jolta oppilaat saavat työkaluja ja ymmärrystä pelien ohjelmointiin. Maaliskuussa järjestettävän kurssin opettajana toimii nuoriso-ohjaaja Reima Luoma, kertoo kurssisihteeri Riitta Ryhtä.
Kevään uutuuksia ovat myös mielenterveyden ensiapu-, retkeily-, Hidas piirustus – ja Noitamainen juttu -kurssit. Luvassa on myös kankaan luovaa muokkaamista ja pintakäsittelyä sekä sisustustekstiilien tekemistä valokuvista.
Kuvia ja tarinoita Karjalasta -luentosarja tarjoaa mahdollisuuden tutustua kolmeen luovutetun Karjalan pitäjään. Matti Paavilainen puhuu 29.2. Kaukolasta, Muolaan pitäjäseuran jäsen Lauri Rämö 14.3. Muolaasta ja kasvatustieteen tohtori Ilkka Virta 4.4. Viipurista. Luennot järjestetään Bio Jukolassa yhteistyössä Someron karjalaseuran ja Kaukolan pitäjäseuran kanssa.
– Kevään opinto-opas on luettavissa opiston verkkosivuilla ja se jaetaan Someron ja Kosken koteihin tiistaina 5.1. Ilmoittautumisia otetaan vastaan torstaista 7.1. alkaen, Ryhtä kertoo.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry