Didim
KSM härkätie2018

Kieli keskellä suuta

Tälle viikolle ennustetaan sellaista keliä, että kannattaa kulkea kieli keskellä suuta.
LähiTapiolan tekemän tutkimuksen mukaan vakavimmat vapaa-ajan tapaturmat osuvat vuosittain talvikuukausiin.
Hyvin yleinen talvinen tapaturma on liukastuminen, jonka myötä tulee helposti ranne- ja nilkkamurtumia tai ruhjeita, venähdyksiä ja aivotärähdyksiä.
Vammojen vakavuudesta ja hoidon tarpeesta riippuen yhden liukastumistapaturman hinta voi nousta useisiin tuhansiin euroihin. Koko valtakunnan tasolla kaatumiset aiheuttavat Suomessa vuosittain satojen miljoonien eurojen sairaanhoitokustannukset. Summa perustuu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen arvioon.
Ennaltaehkäisyyn on onneksi olemassa yksinkertaisia konsteja: kenkien valinta ja liukuesteiden käyttö sekä ajan varaaminen kulkemiseen liukkailla keleillä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry