Didim
KSM härkätie2018

Kotitalousvähennys kannattaa käyttää

Kovat pakkaset ja energiankulutus ovat saaneet miettimään, pitäisikö oman tai iäkkäiden vanhempien kodin lämmitystapaa muuttaa. Omakotitalon arvo nousee, mutta ennen kaikkea vanhus voi asua pitempään kotona.
Remonttiin kuuluvaan työn osuuteen on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Se myönnetään sinä vuonna, jona työkorvaus on maksettu.
Kotitalousvähennyskorvaus  pysyy entisellään. Vuonna 2016 kotitalousvähennystä voi verotuksessaan hakea 2 400 euroa omavastuun pysyessä 100 eurossa. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi saada  yhteensä 4 800 euron vähennykset per vuosi.
Kotitalousvähennystä on mahdollisuus saada kodin ja vapaa-ajanasunnon taloteknisiin korjaus- ja huoltotöihin. Lämmitystapamuutokset, esimerkiksi  sähkö- tai öljylämmityksestä aurinko- ja maalämpöön, termostaattisten patteriventtiiliventtiilien uusiminen, ilmanvaihtokanavien puhdistus, kylpyhuoneen ja vessan uusiminen ja kaikki asumismukavuutta ja asukkaiden kustannuksia säästäviä toimenpiteitä voi toteuttaa kotitalousvähennystä hyväksikäyttäen.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry