Didim
KSM härkätie2018

Löytyykö Somerolta Suomen paras bändi?

 

uusi-webkuva_3.jpg-773x583

Suomen Lions-liitto ry järjestää kaikille nuorille avoimen ja maksuttoman valtakunnallisen Nuorisobändikilpailun.
– Kilpailu on tarkoitettu kaikille nuorisobändeille, joiden jäsenten keski-ikä on kilpailuvuonna korkeintaan 19 vuotta ja joiden vanhimmat jäsenet täyttävät kilpailuvuonna korkeintaan 20 vuotta. Musiikillinen tyyli on vapaa, kertoo arsinais-Suomen piirin SKEBA-vastaava Olli Salomäenpää.
Karsintakilpailuja järjestetään eri puolilla Suomea ja loppukilpailu pidetään Turussa 28.5.2016.
– Varsinais-Suomen piirin esikarsinta suoritetaan äänitteiden perusteella. Hyväksyttävä formaatti on CD-tallenne tai sähköpostiliite. Äänitteellä tulee olla kolme noin kolmen minuutin kestoista, erityylistä ja -rytmistä kappaletta, Salomäenpää opastaa.
Tallenteet pitää lähettää 15.1.2016 mennessä Suomen Lions-liiton toimistoon.
Tallenteen mukana on lähetettävä ilmoittautumislomake bändin johtajan allekirjoittamana ja bändin kokoonpano sekä valokuva. Ilmoittautumislomake ja säännöt ovat saatavissa osoitteesta www.lions.fi
Esikarsinnan äänitteiden perusteella alueelliseen karsintakilpailuun kutsutaan kuusi parasta bändiä.
– Varsinais-Suomen piirin karsintakilpailu järjestetään tämän hetken tiedon mukaan 20.3. Salossa, nuorisotila Steississä.
Turun finaalissa tulee soittamaan kuusi parasta bändiä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry