Didim
KSM härkätie2018

Luottamus palautuu

Varsinais-Suomen Maakuntaennusteen tulosten perusteella yrittäjien luottamus talouteen on palautumassa. Varsinaissuomalaisten yrittäjien talousodotukset ovat kohentuneet viime vuodesta kaikilla mittareilla mitattuna.
Liikevaihtonsa kasvua ennakoi 41 prosenttia ja kannattavuuden  33.
Eniten varsinaissuomalaisten yrittäjien kasvuodotukset ovat kohentuneet investointien määrän kehitysarvioissa, sillä viidennes arvioi investointiensa määrän kasvavan tänä vuonna. Vielä viime vuonna reilusti miinuksella ollut investointien määrän kehitystä kuvaava saldoluku on nyt kolme. Edellisen kerran  luku on ollut positiivinen 2012.
Tulokset vahvistavat myös aiempien vuosien viestiä siitä, että pk-yritysten rooli työllistäjänä ja uusien työpaikkojen luojana on keskeinen Varsinais-Suomessa. 31 prosenttia ilmoittaa luovansa vähintään yhden uuden työpaikan vuonna 2016.
Optimismi luo pohjaa menestymiselle, toivottavasti arviot ja ennusteet toteutuvat.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry