Didim
KSM härkätie2018

Muovinkierrätys alkoi

 

Muovinkeräys alkoi muovinkeräysastia jätehuolto keräys jätekeräys keräyspiste

Somerolle tuotiin viime viikolla kaksi  muovinkeräysastiaa S-marketin vieressä olevaan kierrätyspisteeseen. Kevään aikana viereen tulee myös kauan kaivattu astia kartonkipakkauksille ja pahveille. Kartongille keräysastioita tulee muuallekin Somerolle, muoville vain yhteen paikkaan keskustaan.
Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy hallinnoi pakkausten kierrätyspisteitä. Aluepäällikkö Harri Patana sanoo lajittelun olevan ensiarvoisen tärkeää.
Muovikeräykseen saa laittaa kotitalouden tyhjiä, puhtaita ja kuivia muovipakkauksia, kuten jogurttipurkkeja, voirasioita, leikkelepakkauksia, pesuaine-, shampoo- ja saippuapakkauksia sekä mehukanistereita.

Lue lisää 12.1.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry