Didim
KSM härkätie2018

Someron Soundi toteutuu

Suunnitelma ensi kesän tapahtumasta, Someron Soundista, alkaa hahmottua Arto Tuomisen mielessä.
– Olen kartoittanut, mitä kaikkea yhden viikonvaihteen aikana voisi tapahtua. Se on varmaa, että kirkkokonsertti tulee.
Ensi kesänä äänessä ovat Someron savesta ponnistaneet musiikintekijät. Someron kirkossa esiintyvät ainakin Kaija Nummenpää (o.s. Santakangas), Pirkko Pelander, Vesa Toukkari ja Metka Kööri. Henrik Illikaistakin kuullaan, jos nuoren miehen keikkakalenteri antaa vaan myöden.

– Tarkoitus on esitellä yhden viikonvaihteen aikana erilaisia Someron ääniä. Olen ajatellut, että äänet keskittyisivät luontoon, musiikkiin, tanssiin ja työhön, ehkä teatteriinkin, pohdiskelee Someron Soundin isä, Arto Tuominen.
Kokemiset ja kuuntelemiset ajoittuvat yhden viikonlopun ympärille. Ajankohdaksi Tuominen on kaavaillut jotakin heinäkuun viikonvaihdetta, esimerkiksi 3., 24. tai 31.7.

Lue lisää tiistain 19.1. Somero-lehdestä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry