Didim
KSM härkätie2018

Tiisu on vuoden tulokas

 

Tiisu

Somerolaisen Henrik Illikaisen Luotsaama Tiisu on valittu Soundi-lehden äänestyksessä Vuoden 2015 tulokkaaksi.

”Tiisu pääsi listalle jo viime vuonna, mutta nyt lohkesi erittäin selvä voitto, jota yhtye pohjusti hyvällä levyllä ja leukoja loksauttaneilla keikoilla. Paperi T puolestaan onnistui erittäin harvinaisesti murtautumaan hiphop-karsinasta kaikkien suosikiksi. Tulevaisuus on tämän listan mukaan erittäin hyvä!”, Soundin verkkosivulla todetaan.

  1. Tiisu
  2. Paperi T
  3. Jukka ja Jytämimmit
Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry