Didim
KSM härkätie2018

Virtanen tatuoi tarinoita Somerolla

Ensimmäistä tatuointia mietitään pitkään. Anu Virtanenkin kypsytteli parikymppisenä vuoden, kaksi pienen pääkallokuvion otattamista olkapäähänsä. Kipuherkkänä häntä pelotti, sattuuko toimenpide. Nyt hänellä on useampi kuva vartalossaan. Yrityksessään Rusty Garagessa hän tatuoi muidenkin ihoon tarinoita; kuvia, jotka ovat ottajilleen tärkeitä.

Lue lisää Anu Virtasen Nuppulinnassa sijaitsevasta yrityksestä Somero-lehden tiistain 29.12. numerosta.

Anu Virtanen otatti ihoonsa ensimmäiseksi tatuoinniksi pääkallon. Sen jälkeen niitä on tarttunut useampi varsinkin vasempaan käteen. Oikea on vielä suht koht paljas.

Anu Virtanen otatti ihoonsa ensimmäiseksi tatuoinniksi pääkallon. Sen jälkeen niitä on tarttunut useampi varsinkin vasempaan käteen. Oikea on vielä suht koht paljas.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry