Didim
KSM härkätie2018

Vuoden tyyppi on arvonimensä arvoinen

 

tuominen_arto

Arto Tuominen

Somerolaiset äänestivät Vuoden tyypiksi  2015 paimiolaisen Arto Tuomisen. Idealinko ja kulttuuritapahtumien tuottaja on tämän perusteella vuosien uurastuksen jälkeen löytänyt paikkansa somerolaisten sydämissä.

Tuomisen viimeisin idea, vajaa viikko sitten pidetyt hyväntekeväisyystanssit oli menestys.
– Katselin, kun väkeä alkoi lappaa sisään oven täydeltä. Ajattelin, etteivät runsaat 100 pyörittelemääni pikkupullaa ja pari kuivakakkua riitä juhlakansalle. Onneksi Teeriharjun väki oli varautunut myös kahvitukseen, kertoo tapahtuman puuhamies Arto Tuominen.
– Tapaninpäivän tansseissa Teeriharjulla oli ollut noin 350 tanssijaa. Arveltiin, että meidän sunnuntaitansseissa olisi ollut 350–500 henkeä. Sitä oli tietenkin Somerolta, mutta kuuntelin, kun joku kertoi tulleensa Perniöstä, toinen Mathildedahlista ja kuka mistäkin, hykertelee Tuominen.
Hän sanoo, että tanssi ja hyvä musiikki tekivät tehtävänsä. Esiintyjänä oli Lasse Santakankaan sukua, laulusolistina hänen tyttärensä Kaija Nummenpää ja hanurissa poikansa Kari Santakangas ja rummuissa lapsenlapsi Tero Nummenpää.
Oman Tien Kulkijat järjesti tanssit säveltäjä Unto Monosen kunniaksi. Hänen syntymästään tuli kuluneeksi lokakuussa 85 vuotta.

Lue lisää 29.12.2015  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry