Didim
KSM härkätie2018

Vuonna 2006: Tapion liiketalon pitkä historia päättyi

tapion_liiketalo

Someron keskustassa harvemmin liikkuva saa näinä päivinä hieraista silmiään. Tapion jyhkeän liiketalon paikalla on tyhjkä tontti, jolta viimeisiä purkukuormia ajetaan pois. Tapion liiketalon historia päättyi, kun sen purkaminen aloitettiin 24. helmikuuta.
Tapion liiketalo ehti seistä Joensuuntien ja Kassatien kulmauksessa vuodesta 1935.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry