Didim
KSM härkätie2018

Yli 130 nopeutta kahdeksankympin alueella

 

Poliisia vastaan ajoi Salossa Somerontiellä henkilöauto kovalla nopeudella. Poliisipartio mittasi kahdeksankympin nopeusrajoitusalueella auton nopeudeksi 132 kilometriä tunnissa. Kuljettajana toimi somerolainen vuonna 1970 syntynyt mies. Rikosta tutkitaan nimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen. Kuljettaja on määrätty väliaikaiseen ajokieltoon.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry