Didim
KSM härkätie2018

Ämyri kokeilee kesällä päivätansseja, Esakallio undergroundia

Esakallio ja Ämyri luottavat siihen, että hyvä tanssittava musiikki on kesälavan perusta. Siihen sivuun voi väelle tarjota muutakin viihdykettä.

Ensi kesänä Ämyri kokeilee sunnuntaisia päivätansseja heinäkuussa.
–Sunnuntaitansseja ei niin monilla lavoilla ole. Heinäkuussa suomalaiset ovat lomalla ja silloin voi sunnuntaisinkin tanssia, kun ei tarvitse miettiä seuraavan päivän töihin lähtöä. Esiintyjinä on tuttuja 1970- ja 1980-luvulta eli Eki Jantunen ja Mutkattomat, Pertti Niemi ja Odessa, Topi ja Toivottomat ja Kristiina Mäki, kertoo Ämyrin ohjelmavastaava Marko Sirro.
Esakallion erikoisuus on kun lavalle astuu suomirockin harvinaisuus, Underground Rock Orchestra. Tämä M. A. Nummisen johtama superkokoonpano saapuu konsertoimaan Somerolle muun muassa historiallisen Suomen Talvisota -ohjelmistonsa kera lauantaina 13. elokuuta.
– Tällaiseen tilaisuuteen on vain tartuttava. Liittyyhän yhtye myös olennaisesti Someroon Nummisen ja Rauli Badding Somerjoen vuoksi, hehkuttaa Esakallion ohjelmistosta vastaava Joe Lunnas.
Yhtyeessä soittavat myös Pedro Hietanen, Pave Maijanen, Jukka Orma, Antero Jakoila ja Sami Kuoppamäki. Samana elokuisena iltana Esakallion lavan valtaa myös humppayhtye Eläkeläiset, jota fanitetaan Saksassa saakka.

Lue lisää tanssien järjestäjien aatoksia tiistain 2.2. Somero-lehdestä.

One Response to Ämyri kokeilee kesällä päivätansseja, Esakallio undergroundia

  • Sunnuntai voi olla ihan jees, mutta Lauantaina porukkaa on Somerniemen torilla niin paljon ettei parkkipaikaa meina löytyä. Viihteen kannalta voisi ajatella kaksi kärpästä samalla reisulla. Siitä kävijä määrästä 4000 – 10000 välillä torilla piipahtaa voisi hyvin ajatella 10 – 25% tulevan Ämyrillekin. Heinäkuu on matkailu kuukausi on seiväs ja Traktori ja suvi heinää tarjolla.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry