Didim
KSM härkätie2018

Ennätys ja maaotteluvoitto

 

Minna Nikkanen

Minna Nikkanen

Someron Esan seiväskaksikko Minna Nikkanen ja Eemeli Salomäki edusti jälleen kunniakkaasti Suomea Pohjoismaisessa hallimaaottelussa Ruotsin Växjössä. Salomäki voitti miesten seipään ja Nikkanen hyppäsi uuden ennätyksensä 461.

Lue lisää 16.2.2016  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry