Didim
KSM härkätie2018

Jakelulle haetaan ratkaisuja

Postin irtisanomiset ja jaettavan postin väheneminen ovat nostaneet esille ajatuksia postinjakelun yleispalveluvelvoitteen väljentämisestä. Eli nykyisen postilain ja EU-direktiivin määräämän viisipäiväisen postinjakeluverkon karsimisesta neljään tai kolmeen päivään viikossa.
Sanomalehtien Liitosta muistutetaan, että jakelupäivien leikkaaminen heikentäisi kansalaisten asuinpaikasta riippumatonta tasaveroista tiedonsaantimahdollisuutta.
Volyymien pienentyessä viisipäiväinen jakelu kyetään säilyttämään erilaisia jakeluita tehostamalla ja yhdistämällä. Sanomalehtien Liitto on valmis keskustelemaan eri osapuolten kanssa käytännön keinoista, joilla tavoitteeseen voidaan päästä.
Sanomalehtien tilaajat ja mainostajat tarvitsevat painettua lehteä ja muita printtituotteita osana mediavalikoimaansa vielä pitkään. Kansalaisten palveluiden digitalisointia ei pidä aloittaa sanomalehtien jakelusta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry