Didim
KSM härkätie2018

Jokaista osasta tarvitaan

Lukion toisen vuosikurssin oppilaat ovat olleet kiireisiä. He ovat päässeet toteuttamaan itseään karonkassa ja vanhojen tansseissa.
Karonkkaperinne on jatkunut Someron lukiossa vuosikymmeniä. Se on ollut tärkeä osa oppimisprosessia.
Opiskelijat toteuttavat kokonaisen musikaali- tai näytelmäproduktion opettajiensa ohjauksessa. Nuorilla on hauskaa. Vuosien päästä he muistavat karonkan roolisuoritukset, hetket lukiossa ja ihmiset.
On opettavaista rakentaa näytelmää. Itsetuntemus kasvaa sekä vuorovaikutustaidot muiden kanssa. Näytelmän tekeminen on myös vastuunottoa omasta tekemisestä. Siinä opetellaan hallitsemaan yhteisiä suuria projekteja.
Produktiota tehdessä joukko hitsautuu yhteen. Yhdessä on saatu aikaan jotain omaa, jonka antaa muiden nähtäväksi ja iloksi. Tiimityöskentelyn voima avautuu nuorille. Jokaisella on oma roolinsa kokonaisuudessa. Jokaista osasta tarvitaan. Yksi tukee toista. Vastaavanlaista työskentelyä jokainen tulee tarvitsemaan tulevaisuudessa työssään ja harrastuksissaan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry