Didim
KSM härkätie2018

Kiss-armeijaa johtava rocktoimittaja haluaa soittajana maailman lavoille

 

evil_driwe

Marko Syrjälän Facebook-päivityksissä on arkipäivää se, että mies poseeraa yhteiskuvissa maailmanluokan rocktähtien kanssa: Lemmy Kilmister, Steven Tyler, Alice Cooper, Vince Neil tai vaikka koko Kiss-bändi.
Syrjälä tunnetaan vankkumattomana Kiss-fanina, ehkä yhtenä kovimmista. Hän on faniyhteisö Kiss Army Finlandin puheenjohtaja.
Raskaamman musiikin kuuntelijat eri puolilla maailmaa tietävät Syrjälän freelance-toimittajana ja valokuvaajana. Hän tekee tähtihaastatteluja esimerkiksi espanjankieliseen This is Rock -lehteen, jonka painos on noin 50 000–60 000 kappaletta. Sen lisäksi hän kirjoittaa muun muassa ruotsalaiseen Kiss Army Sweden -fanilehteen ja Metal Rules -verkkolehteen.
Somerolaiset muistavat Syrjälän basistina. Hän soitti useita vuosia täkäläisessä Twelve Inches -bändissä sekä parissa Kiss-tribuutti ja coverbändissä.
Nyt Marko Syrjälä haluaa ponnistaa soittajana maailmalle. Hän liittyi pari vuotta sitten basistiksi Evil Drive -bändiin, joka julkaisi viime viikonloppuna debyyttilevynsä The Land of The Dead.
Levy julkistettiin paitsi Suomessa niin myös USA:ssa ja eri puolilla Eurooppaa. Helmikuun 24. päivä se julkaistaan Japanissa.

Lue lisää 29.1.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry