Didim
KSM härkätie2018

Korvausta voi hakea

Poikkeuksellinen talvi näkyy teiden kunnossa. Lämpötilojen vaihtelut sekä sateet saavat aikaan reikiä teihin. Reikä syntyy nopeasti. Jo muutamassa päivässä tuskin havaittava kolo voi muuttua isoksi. Yli ajavien autojen renkaiden paine rouskuttaa reiän reunoja tehokkaasti.
Autoilijan on lähes mahdoton havaita reikää, kun nopeutta on 80 kilometriä tunnissa. Seurauksena voi olla renkaan, vanteen tai mahdollisesti molempien rikkoutuminen. Pyörän ripustukset, iskunvaimentimet ja niveletkin ovat kovilla, jos kuoppaan jysäyttää kunnolla. Kevytmetallivanteiden yleistymisen takia vahingot kohoavat isommiksi. Voi olla, ettei yhden vanteen tilalle löydy uutta, jos juuri kyseisen mallin valmistus on lopetettu. Uuden peltivanteen saa alle halvemmalla.
Vaurioihin on mahdollisuus hakea korvausta Ely-keskuksesta. Tapatumapaikka ja -aika kannattaa kirjata ylös tarkasti. Myös valokuvien ottaminen sekä tien reijästä että auton vaurioista helpottaa korvauksen saamisessa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry