Didim
Someron rengas huhtikuu2017

Lääkkeiden alkuomavastuu hämmentänyt

Lääkkeiden Kela-korvaukset muuttuivat vuoden alusta. Asiakkaille muutos on aiheuttanut hämmennystä. Osa on jopa halunnut maksaa 50 euroa etukäteen, maksaakseen kerralla alkuomavastuunsa.
Someron Apteekin proviisori Seppo Niiranen toteaa, että se ei ole tarpeen. Suurin lääkekorvauksia koskeva muutos on silti kyseinen 50 euron alkuomavastuu. Se koskee kaikkia yli 18-vuotiaita ja sitä aletaan soveltaa sen vuoden alusta, jolloin henkilö täyttää 19 vuotta.

Muitakin muutoksia lääkkeiden Kela-korvauksiin tuli vuoden alusta lukien. Perjantain Somero-lehti kertoo minkälaisia.

Proviisori Seppo Niiranen kertoo apteekin mielellään auttavan lääkekorvauksiin liittyvistä kysymyksistä.

Proviisori Seppo Niiranen kertoo apteekin mielellään auttavan lääkekorvauksiin liittyvistä kysymyksistä.Vuoden urheilija
Tilaa lahjalehti
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150