Didim
KSM härkätie2018

Miestä lyötiin parkkipaikalla

 

Lauantaina hieman ennen puoltapäivää poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan Somerolla Evertintien parkkipaikalla oli pahoinpidelty miestä. Poliisipartio tapasi paikalla voimakkaasti päihtyneen uhrin, joka kertoi kahden miehen lyöneen ja potkineen häntä.
Tapahtumasta ilmoittaneen henkilön mukaan pahoinpitelijät olivat poistuneet paikalta henkilöauton kyydissä. Poliisi tavoitti kyseisen auton kuljettajan, jonka kertoman mukaan tekoon syyllistyneet somerolaiset miehet olivat olleet voimakkaasti päihtyneitä.
Poliisi ei löytänyt pahoinpitelijöitä heti tapahtuman jälkeen, mutta heidän henkilöllisyytensä on tiedossa.
Uhrin vammat jäivät vähäisiksi.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry