Didim
Someron rengas huhtikuu2017

Minna Nikkanen kertoo yksityiselämästään ja esittelee perhekuviaan

 

Selfie.

Selfie.

Lenkkikaveri.

Lenkkikaveri.

Päätoiminen urheilija, sivutoiminen puutarhuri ja markkinoinnin tradenomi Minna Nikkanen kertoo Somero-lehden erikoishaasttelussa yksityiselämästään, ihmissuhteistaan ja perheestään sekä treenaamisestaan ja tavoitteestaan. Minna Nikkanen avasi myös perhealbuminsa Somero-lehden lukijoille.

Lue lisää 5.2.2016 lehdestäVuoden urheilija
Tilaa lahjalehti
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150