Didim
KSM härkätie2018

Miten säästää shoppailureissulla?

Tilastokeskuksen mukaan harvaan asutun maaseudun ihmisillä on matkaa lähimpään tavarataloon keskimäärin 61 kilometriä ja ydinmaaseudun  asukkailla 24.
Somerolta matkaa lähikaupunkeihin Forssaan tai Saloon, jossa tavarataloja on, kertyy hiukan enemmän kuin 24 kilometriä, puhumattakaan suuremmista kaupungeista Helsingistä, Turusta tai Tampereesta.
Verkkosivusto Cuponation laskelmien mukaan ydinmaaseudun asukas käyttää autolla tehtyyn shoppailureissuun 4–6 euroa, jos bensiinin hinnaksi arvioidaan 1,5 euroa. Harvaan asutulla maaseudulla ihmisille matka maksaa 11–16 euroa.
Auton parkkeerauskin saattaa maksaa useita euroja.
Kaiken kaikkiaan päivän shoppailureissu kotikylän ulkopuolelle voi maksaa jo ilman ostoksiakin yli 20 euroa.
Somero-lehden laskelmien mukaan tämän summan voi säästää jäämällä ostoksille Somerolle.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry