Didim
KSM härkätie2018

Nikkanen ja Salomäki puolustavat mestaruuksiaan

 

Eemeli Salomäki

Eemeli Salomäki

a) Minna Nikkasen MM-menestys ja SE

Minna Nikkanen

Someron Esan seivästähdet Minna Nikkanen ja Eemeli Salomäki puolustavat Suomen hallimestaruuksiaan viikonlopun SM-kisoissa Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Nikkanen tavoittelee kaiken kaikkiaan jo 11:tä naisten hallimestaruuttaan ja Salomäki kuudetta miesten vastaavaa. Somero-lehti kyseli tunnelmat ennen kisaa. Naisten kilpailu hypätään lauantaina kello 15.45 ja miesten sunnuntaina kello 13.45. Kilpailuja voi seurata lauantaina TV2:sta klo 16.30 alkaen ja sunnuntaina YLE Fem -kanavalta klo 14.30 alkaen.

Lue lisää 26.2.2016 lehdestä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry