Didim
KSM härkätie2018

Pakettiauto ja kaksi hinaajaa ojaan

 

Kimalan rantatiellä nähtiin liukkaiden aikana erikoinen show. Ensin metsähallituksen puolelle jyrkässä alamäessä luisui pakettiauto. Sitten autoa pelastamaan tullut Someron Hinauksen auto liukui alas ja törmäsi pakettiautoon.
Eikä kahta ilman kolmatta. Apuun soitettu Vikmanin iso hinuri liukui ojaan tien toiselle puolelle. Sen jälkeen tuli Tahvanaisen hinausauto, ja toinen Tahvanaisen veljeksistä lensi oitis selälleen liukkaalla tien pinnalla. Vikmanin toinen hinuri odotti mäen päälle ottaakseen pakurin kyytiinsä. Tahvanaisen isoa hinuri tarvittiin, jotta Vikmanin hinuri saatiin ojasta. Yhteensä hinureita oli neljä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry