Didim
KSM härkätie2018

Patsaita puistoksi asti

Somero-lehden yleisönosastossa on ehdoteltu patsaita nuorille sankareillemme seiväshyppääjä Minna Nikkasella ja Henrik ”Tiisu” Illikaiselle.
Huomioiminen ja muistaminen hyvistä saavutuksista on aina paikallaan. Ovatko nuoret lahjakkuudet kuitenkaan ihan vielä sillä asteella, että pitäisi patsaat pystyttää?
Rauli Badding Somerjoki, jolle viimeisimpänä pystytettiin muistomerkki, julkaisi lähes kymmenen albumia ja levytti ainakin 150 kappaletta. Tiisu on saanut nyt tehdyksi yhden albumin. Mutta ylpeitä kannattaa olla siitäkin.
Valinta Soundi-lehden Vuoden 2015 tulokkaaksi osoittaa, että meillä on lupa odottaa vielä enemmän nuorelta lahjakkaalta muusikoltamme.
Vuonna 2012 sai patsaan seiväshyppääjä Pentti Nikula, joka teki maailmaennätyksiä, voitti EM-kultaa ja oli olympialaisissa seitsemäs.
Minna Nikkanen on saavuttanut myös paljon, muun muassa MM-finaalipaikan. Seurataan   jonkin aikaa, mihin Someron Esan urheilija vielä yltää.
Tänään yleisönosastossa ehdotetaan patsaspuistoa. Toisaalta ihan hauska idea. Someroltahan eivät muistamisen arvoiset persoonat ihan äkkiä lopu.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry