Someron rengas huhtikuu2017

Pukuloistoa vanhojen tansseissa

Tiistain Somero-lehdessä on juttu lukion kakkosten vanhojen tansseista. Tässä vielä kuvakavalkadi nuorista opiskelijoista ja heidän upeista puvuistaan juhlan päivänä. Lue lisää 23.2.2016 lehdestä

.

Wanhat_ulkona Wanhojen_tanssit Wanhojen_tanssit-2 Wanhojen_tanssit-3 Wanhojen_tanssit-4 Wanhojen_tanssit-5 Wanhojen_tanssit-6 Wanhojen_tanssit-7 Wanhojen_tanssit-10 Wanhojen_tanssit-15 Wanhojen_tanssit-41 Wanhojen_tanssit-16 Wanhojen_tanssit-38 Wanhojen_tanssit-32 Wanhojen_tanssit-30One Response to Pukuloistoa vanhojen tansseissa

Viimeisimmät Somerpalat

[cplw category="2" width="500" height="500" effects="scrollHorz" posts_to_show="8" time="2500" sort_by="date" excerpt_length="10" thumb_width="150" thumb_height="150" date_format="F j, Y" display="title" order="desc"]

Suomi 100 lehti
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150