Didim
KSM härkätie2018

Pukuloistoa vanhojen tansseissa

Tiistain Somero-lehdessä on juttu lukion kakkosten vanhojen tansseista. Tässä vielä kuvakavalkadi nuorista opiskelijoista ja heidän upeista puvuistaan juhlan päivänä. Lue lisää 23.2.2016 lehdestä

.

Wanhat_ulkona Wanhojen_tanssit Wanhojen_tanssit-2 Wanhojen_tanssit-3 Wanhojen_tanssit-4 Wanhojen_tanssit-5 Wanhojen_tanssit-6 Wanhojen_tanssit-7 Wanhojen_tanssit-10 Wanhojen_tanssit-15 Wanhojen_tanssit-41 Wanhojen_tanssit-16 Wanhojen_tanssit-38 Wanhojen_tanssit-32 Wanhojen_tanssit-30One Response to Pukuloistoa vanhojen tansseissa

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry