Didim
KSM härkätie2018

Somero on Varsinais-Suomen keveimpiä verottajia

 

Somerolla maksetaan tänä vuonna seitsemänneksi vähiten veroja Varsinais-Suomen kuntia vertailtaessa. Keskituloinen palkansaajaperhe maksaa Somerolla veroja 26 491 euroa vuodessa, vajaan tuhat euroa enemmän kuin halvimmassa Naantalissa, mutta reilusti tonnin vähemmän kuin kalleimmassa Aurassa.
Valtio-, Yle-vero ja sova-maksuihin (sairausvakuutuksen sairaanhoitomaksu, päivärahamaksu sekä työeläke ja työttömyysmaksu) perheeltä menee Somerolla 11 212 euroa, kunnallisveroon 14 087 ja kirkollisveroon 1 192.
Veroprosentti on Somerolla 19,5 ja kirkollisveroprosentti 1,65.
Tiedot käyvät ilmi Veronmaksajain Keskusliiton tuoreesta selvityksestä, jossa on vertailtu kunnallisia veroja Manner-Suomen kunnissa.
Tutkimuksen perheen tulonsaajien kuukausipalkat ovat 3 077 ja 3 693 euroa, mitkä ovat Tilastokeskuksen mukaan naisten ja miesten keskipalkat.
Suomen kireimmät verottajat ovat Ruovesi (28 586 euroa), Savonlinna ja Orivesi. Kevyimpiä verottajia ovat Kauniainen (23 854 euroa), Espoo ja Helsinki.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry