Didim
KSM härkätie2018

Taas tutkitaan luokkahuoneiden ilmanlaatua

 

Väistötiloihin Kiiruun koulusta hometta pakoon lähteneet oppilaat ovat kokeneet, että ilma olisi epäpuhdasta neljässä eri luokkatilassa. Tilakeskuksen päällikkö ja terveystarkastaja kävivät viime viikolla tarkistamassa yläkoulun ilmanlaatua.
– Kartoitetaan tilannetta. Nämä kontit on suunniteltu lyhytaikaiseen tilapäiskäyttöön, ei ehkä näin pitkään kuin täällä meillä on tarvetta, joten seuraillaan miten asia kehittyy, rehtori Janne Aaltonen sanoo.

Lue lisää 16.2.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry