Didim
KSM härkätie2018

Timo Rannikko täyttää tänään 70 vuotta

 

Timo Rannikko

Timo Rannikko

Tänään seitsemän vuosikymmenen täyttymistä juhlistava Timo Rannikko on ehtinyt olemaan urheiluelämässä monessa mukana. Ihmekös tuo, kun hän tuli perustaneeksi urheiluseurankin jo ennen rippikouluikää.

Rannikon lukuisista luottamustoimista urheilun parissa mainittakoon urheiluseura Someron Voiman pitkäaikainen puheenjohtajuus, Suomen Nyrkkeilyliiton varapuheenjohtajan ja TUL:n nyrkkeilyjaoston puheenjohtajan tehtävät.

Lue lisää 12.2.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry