Didim
KSM härkätie2018

Viisikymmentä plakkarissa

 

hieta_petri

Petri Hieta

nikula_mika

Mika Nikula

Nyrkkeilijänä sekä nyrkkeily- ja lentopallovalmentajana tunnettu Petri Hieta pääsee niin sanottuun miehen ikään huomenna lauantaina. Saman virstanpylvään ylitti keskiviikkona uimarina tunnettu Mika Nikula. Liikunta kuuluu molempien elämään vahvasti, mutta mahtuu siihen paljon muutakin.

Lue lisää 26.2.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry