Didim
KSM härkätie2018

Kivimakasiinista kunnostetaan näyttelytila

Kulttuurituottaja Miia Raivikko ihastelee kivimakasiinin sisäseinien tiiliä.

Kulttuurituottaja Miia Raivikko ihastelee kivimakasiinin sisäseinien tiiliä.


Kaupunki antaa Kiiruun puistossa sijaitsevan kivimakasiininsa Someron Kulttuurin käyttöön, joka aikoo kunnostaa sen lähinnä kiertävien näyttelyiden ja pienimuotoisten tapahtumien pitopaikaksi.
Kaupunki antaa 2 400 euron tuen rakennuksen alakerran kunnostamiseen. Rahoilla on tarkoitus laittaa alakerran päätyhuoneisiin lankkulattiat, uusia rikkoutuneita tiiliä väliseinistä, tilkitä seinätiilien väliin tulleita reikiä ja parantaa valaistusta led-valoilla. Valaisimien kiinnityksen hoitaa kaupunki.
Makasiini saadaan käyttöön Suviheinän avajaisiin heinäkuun alkuun mennessä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry