Didim
KSM härkätie2018

Kova vastustus

Metsähallituslakiin on esitetty muutoksia, jotka ovat herättäneet runsaasti epäilyjä. Kokemukset ovat osoittaneet, että se mikä on yhtiöitetty, on myöhemmin myytävissä.
Luontoväki katsoo, että kiireen pitäminen asiassa on käsittämätöntä. Laki tulisi voimaan jo tämän kuun aikana.
Suomen Luonnonsuojeluliitto kysyy, oletko varma, ettet ole myymässä maitasi. Organisaatiomuutosten ohella uusiksi on menossa valtion maa- ja vesiomaisuuden jako sekä päätösvalta.
Metsähallituksen hoitoon on uskottu valtion omistamat maa- ja vesialueet, lähes kolmannes Suomesta. Ei ole yhdentekevää, millainen Metsähallitus tulevaisuudessa on; kuka sitä ohjaa, mitä alueita hyödynnetään taloudellisesti, mitä suojellaan tai kuinka läpinäkyvää ja avointa Metsähallituksen päätöksenteko on.
Eilen lakia vastustavan adressin oli allekirjoittanut netissä jo yli 117 000 ihmistä. Kyse on Suomen metsistä ja luonnosta. Kritiikkiä antavat myös MTK, Pohjois-Suomen kunnat ja AVI:t, Saamelaiskäräjät, Puuliitto ja Metsäalan Asiantuntijat.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry