Didim
KSM härkätie2018

Kulttuurituottajan sijaisuus kiinnosti

Kulttuurituottajan sijaisuutta haki 31 henkilöä.
Someron Kulttuurin neljän hengen ryhmä valitsee hakijoista parhaat ja pätevimmät haastatteluihin, jotka käydään ensi viikolla. Valintaryhmä esittää johtokunnalle kolmea parasta, joista nimetään sijainen kulttuurituottaja Eeva Petterssonille.
Sijainen aloittaa työt 18.4. Hän tekee pari viikkoa töitä yhdessä nykyisen sijaisen, Miia Raivikon kanssa. Raivikko jää pois töistä helatorstaina.
Kulttuurituottaja vastaa yhdistyksen operatiivisesta toiminnasta ja toimii johtokunnan sihteerinä. Hän työskentelee yhteistyössä jäsenyhdistysten kanssa, järjestää tapahtumia ja avittaa kehittämis- investointihankkeissa.
Someron Kulttuurin jäseninä on 21 yhdistystä ja Someron kaupunki.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry