Didim
KSM härkätie2018

Liikenne menee poikki Ihamäntiellä

Ihamäentien liikenne joudutaan panemaan poikki kahdeksi viikoksi. Syynä on sillan korjaus, joka alkaa tiistaina aamulla 29.3. kello 8.00. Silta avataan liikenteelle jälleen tiistaina 12. huhtikuuta.

Korjauksen tekee Varsinais-Suomen Ely-keskus. Sillan vanha puukansi puretaan ja tilalle rakennetaan uusi. Kevyelle liikenteelle ei pystytä järjestämään siltapaikan ohi kulkuyhteyttä korjaustyön ajaksi, vaan myös kevyt liikenne joutuu kiertämään sillan kantatien 52 ja maantien 2802 eli Helsingintien kautta.

Destia Oy:n työmaapäällikkö Jaakko Vanha-Kuitti kertoo, että sillan avaamisen jälkeen korjataan vielä silta- ja pengerkaiteet, joihin tulee myös välijohteet. Myöhemmin keväällä päällystetään uudelleen tulopenkereet sillan molemmin puolin noin 5 – 10 metrin matkalta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry