Didim
KSM härkätie2018

Maitoväki kokoontui Somerolla

 

maito

Yhteiseen tapaamiseen olivat menossa muun muassa Harri Lehtinen (vas.), Heini Teräväinen, Rikard Westerlund, Laura Patrikainen ja Vesa Saari.

Somerolainen maidontuottaja Kaija Pirttilä huusi tuottajien kutsuhuudon ilmoille ja sai väen liikkeelle.
Yhteiseen tapaamiseen saapui parikymmentä emäntää ja isäntää Somerolta ja lähikunnista. Matkaan oli lähtenyt nuoria ja jo pitkään tiloillaan puurtaneita. Oli osuuskunnan edustajaa, juuri koulusta valmistunutta nuorta työpaikanhakijaa, perheen kesken tilaa pitäviä ja asiantuntija-apuaan heille tarjoavia ammattilaisia. Kokoontumisessa huomattiin, että on aihetta löydä nyrkkiä pöytään ja tarvetta saada vertaistukea.

Lue lisää 4.3.2016  lehdestäOne Response to Maitoväki kokoontui Somerolla

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry