Didim
KSM härkätie2018

Mönkijän kuljettaja menehtyi Arimaalla

 

Keski-ikäinen, yksin jäällä liikkeellä ollut mies kuoli mönkijäonnettomuudessa lauantai-iltana Arimaa-järvellä.
– Mies oli ehkä kaatunut mönkijällä tai mönkijä oli kierähtänyt ympäri. Tuskin hän oli törmännyt mihinkään. Meillä ei ole selvyyttä, mitkä tapahtumat johtivat turmaan, kertoo päivystävä palomestari Mikko Särmä Varsinais-Suomen aluepelastuslaitokselta.
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus noin kello 19.30 lauantai-iltana. Ilmoituksen teki sivullinen henkilö.
– Liekö hän nähnyt kauempaa mönkijän valot tai jäällä jotain muuta poikkeavaa. Kun me tulimme paikalle,  mies oli jo menehtynyt. Mitään ei ollut enää tehtävissä, toteaa palomestari Särmä.
Paikalla oli pari ensihoito- ja pelastuslaitoksen yksikköä. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry