Didim
KSM härkätie2018

Poliisi valvoo pääsiäisliikennettä

Poliisi valvoo kiirastorstain ja pitkäperjantain menoliikennettä ja samoin pääsiäisen paluuliikennettä pääsiäismaanantaina. Valvonnan pääpaino on rattijuopumus- ja nopeusvalvonnassa koko pääsiäisen ajan.

Poliisi kertoo, että valvontaa kohdistetaan meno ja paluuliikenteen aikaan pääteille ja pääsiäisen pyhinä myös muille teille. Poliisi tulee puhalluttamaan tiellä liikkujia myös pienemmillä teillä ja syrjäisemmillä seuduilla.

 

HälytysvaloVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry