Didim
KSM härkätie2018

Rairuoho kannattaa kylvää nyt

 

Rairuohon kasvatus kannattaa aloittaa vähintään viikko ennen pääsiäistä. Tuuhea ja pitkä ruoho vaatii vielä hiukan enemmän aikaa.
Perinteisen rairuohon sijasta voi käyttää myös esimerkiksi ohranjyviä, herneenversoja tai vehnän- orasta. Niitä kannattaa kuitenkin liottaa vedessä noin vuorokausi ennen istuttamista.
Pääsiäisen jälkeen rairuoho kuuluu biojäteastiaan. Herneenversoista ja ohranjyvistä kylvetyn ruohon voi syödä vaikka salaatin joukossa. Vehnänorasruohon voi antaa myös esimerkiksi kissan syötäväksi, jos ruoho on kasvatettu ihmisille tai eläimille tarkoitetuista siemenistä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry