Someron rengas huhtikuu2017

Rengas repesi

Nokian Renkaiden harjoittama testien manipulointi jäädytti monen autoilijan mielen. Voiko mihinkään enää luottaa? Ehkä voi, mutta perinteikäs kotimainen rengas tuskin enää koskaan on kuluttajan silmissä sama, mitä se oli ennen.
Kyseessä on vahva suomalainen yritys, jonka tuotekehitys, hallinto sekä myynnin ja markkinoinnin johto on keskitetty Nokialle. Juuri ne ovat nyt epäonnistuneet, ei valmistus, joka on ulkomailla.
Viime viikolla yhtiön toimitusjohtaja pahoitteli asiaa, mutta hallituksen puheenjohtaja kiisti. Selvää on, että moni johdossa oleva on kerännyt itselleen miljooniin kohonneet optiot siitä, että vääryydellä saavutetut testivoitot ovat kasvattaneet yhtiön tulosta. Anteeksi pyydellyt johtajakin sai optioilla yli 15 miljoonaa euroa.
Menettäjiä ovat monet sijoittajat, kun yhtiön osakekurssi tuli ryminällä alas. Moni suomalainen eläkevakuutusyhtiö poltti kurssilaskussa miljoonittain rahaa.
Testipetokset jatkuivat vuosia. Monet epäilivät jatkuvaa testimenestystä, mutta todisteet vilpistä puuttuivat. Nyt niitä tuli roppakaupalla.One Response to Rengas repesi

  • Isot yritykset toimivat kovassa paineessa ja joissain tapauksissa mennään sieltä mistä aita matalin tai kaivetaan vaikka tunnelin aidan ali. Minullekin tuli kyllä yllätykenä ja pettymyksenä tämä Nokian renkaiden juttu, mutta kyllä noilla muillakin isoilla rengasfirmoilla on ollut aika kyseenalaista menoa.

    http://www.jortikaisenauto.com/

Viimeisimmät Somerpalat

[cplw category="2" width="500" height="500" effects="scrollHorz" posts_to_show="8" time="2500" sort_by="date" excerpt_length="10" thumb_width="150" thumb_height="150" date_format="F j, Y" display="title" order="desc"]

Suomi 100 lehti
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150