Didim
KSM härkätie2018

Sisäilmaepäilyjä jälleen

Sosiaalitoimistosta on kiirinyt käyttäjiltä palautetta, että tiloissa oireillaan, eikä ilmanlaatu ole hyvä. Työryhmässä työskentelee 16 ihmistä. Ilmanvaihto ei teknisesti edes voi riittää niin suurelle ihmismäärälle. Epäilyjen alla ovat myös kotihoidon tilat.

Lue lisää 11.03.2015 lehdestäOne Response to Sisäilmaepäilyjä jälleen

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry